Logo borduren

Naast kwaliteit en comfort levert Horecahemden ook graag persoonlijke service. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook het borduren of bedrukken van uw logo op de kleding. Alles is mogelijk! U heeft nergens omkijken naar. En uw personeel loopt er altijd verzorgd, representatief en vol zelfvertrouwen bij.

U kunt uw naam of logo laten borduren op de voor of achterzijde van de hemden. Uw medewerkers kunnen er dus altijd verzorgd en professioneel uitzien tegen geringe kosten. Horecapersoneel professioneel en betaalbaar gekleed: dat is in het kort de missie van horecahemden.nl.

De standaardmaat van het borduurwerk is ongeveer 9 á 8 cm met een hoogte van 3 cm. De kosten van het borduren zijn € 6,50 per logo in één kleur. Meerdere kleuren of speciale wensen m.b.t. het borduren zijn mogelijk in onderling overleg.

Meer weten over het borduren of bedrukken van uw logo op de kleding? Dat kan! Mail uw wensen naar info@horecahemden.nl of bel +31 6 12 52 46 64. U kunt bij Horecahemden.nl natuurlijk ook een offerte aanvragen d.m.v. het contactformulier in te vullen. U ontvangt dan binnen afzienbare tijd een passende aanbieding van ons.