Overhemden met €5,- statiegeldregeling

Het idee van de “hemden met statiegeld” is ontstaan doordat er is gebleken dat de medewerkers op de werkvloer er niet altijd even verzorgd bijlopen. We zien personeel met verschillende hemden rondlopen en vaak ook meisjes met veel te grote herenhemden, wat er niet mooi uitziet! Soms zien we zelfs hemden die niet schoon zijn, terwijl Herman de Blijker er steeds weer op hamert hoe belangrijk het is om er tip-top en fris uit te zien. De aankleding van het bedienend personeel mag geen sluitstuk op de begroting zijn en hoeft dat ook niet te zijn door ons unieke aanbod van ‘hemden met statiegeld’.

Met horecahemden kunt u nu de kosten in de hand houden door precies het aantal hemden te bestellen dat u voor uw medewerkers nodig hebt. Komt er morgen een nieuwe stagiaire; even een belletje naar horecahemden.nl en de volgende dag loopt ook de stagiaire in een mooie en correct passende blouse te bedienen. De prachtige Italiaans gestylede hemden in een fraaie katoen/ elasthane kosten slechts €29,95 ex btw. Dat is zonder geborduurd logo en exclusief BTW. Op ieder aangeschaft horecahemd zit € 5,00 statiegeld, wat u inwisselt bij de aankoop van een nieuw horecahemd. U betaalt dan dus nog maar € 24,95!

Uw medewerkers kunnen er dus altijd verzorgd en professioneel uitzien tegen geringe kosten. Horecapersoneel professioneel en betaalbaar gekleed: dat is in het kort de missie van horecahemden.nl. Met onze roots in textiel en mode zijn wij in staat uitstekende prijsafspraken te maken met de producenten van onze horecahemden. Onze unieke statiegeldregeling zorgt er daarbij voor dat u geen zorgen heeft over uit de hand lopende kosten. We garanderen een uitstekende kwaliteit van stof én snit. Uw personeel is dus altijd goed verzorgd, professioneel en herkenbaar. Horecaprofessionals dragen de hemden met trots!