Rosalie van der Vossen maakt van ‘Horecahemden met statiegeld’ een succes

Niet zomaar een webwinkel, waar mooi Italiaans gestylede overhemden zijn te bestellen, maar een met een unieke statiegeldregeling van € 5,- voor het oude overhemd. Hierdoor kost het nieuwe overhemd per saldo € 24,95. De oude overhemden gaan naar een goed doel, bijvoorbeeld naar landen als Suriname of Gambia.

Rosalie van der Vossen heeft vanaf haar 16e jaar in de horeca gewerkt en in de praktijk ervaren hoe belangrijk comfortabele en nette werkkleding is. Ze vindt het een gruwel als ze horecapersoneel ziet, dat slecht gekleed is of geen uniformiteit in bovenkleding heeft. “Ik heb onlangs weer een collectie nieuwe overhemden binnengekregen voor mannen en vrouwen,” zegt ze. “Ze hebben veel draagcomfort, ze zijn getailleerd, er zit rek in en…, heel belangrijk, ze zijn lang genoeg. Je eigen logo erop laten borduren kan ook. Dat regelen we graag voor de klant.”

Superconcept
Volgens Rosalie zijn het overhemden, die mensen ook graag in hun vrije tijd dragen. Ze is begonnen met hemden in de basiskleuren wit en zwart, maar inmiddels heeft ze ook mooie polo’s en T-shirts in de verkoop. “Op dit moment beperk ik me nog tot de bovenkleding, maar in de toekomst wil ik wel uitbreiden,” zegt ze. Haar kantoortje is gevestigd aan de Einsteinstraat in Purmerend, waar ze ook de opslag van de voorraad heeft. De jonge onderneemster is tevreden over het succes van haar onderneming. “De reacties van de mensen zijn heel enthousiast en prettig. Dit is dan ook een superconcept,” zegt ze. “Ik ben tegen de mogelijkheid aangelopen om dit bedrijf over te nemen en ik vind het een uitdaging om er een frisse wind door te laten gaan.” De affiniteit met de horeca blijft ze houden. Rosalie is niet een onderneemster die afwacht, maar ze gaat met veel plezier de restaurants langs om haar product aan te prijzen. En met succes!
Meer weten? www.horecahemden.nl E-mail: info@horecahemden.nl